Actueel

het laatste nieuws over Q-cape

Q-cape geeft vervolg aan groei met verdere automatisering

Q-cape is de laatste jaren gegroeid als handelshuis in biologische groenten en fruit.                        Eind 2019 zijn we op zoek gegaan naar een nieuw softwaresysteem dat een compleet pakket biedt ter ondersteuning van het aantal werkzaamheden en processen om zo grip te hebben op de groei van het bedrijf.

Na de voorbereidende gesprekken met verschillende aanbieders van softwaresystemen is gekozen voor I-Fresh. Doorslaggevend was dat in I-Fresh de  financiële en commerciële processen zijn verweven in één systeem. Q-cape en Axians gaan in fases aan de slag om I-Fresh te implementeren binnen Q-cape.

Directeur Leo Stoker: ‘’Naast de handel van de biologische Hollandse peen, uien en aardappelen zijn wij sinds enkele jaren actief met het importeren van biologische pompoenen en zoete aardappelen uit Zuid-Afrika. Met het complete pakket van I-Fresh kunnen we veel werkzaamheden automatiseren en  processen efficiënter inrichten. Momenteel zijn we druk met de implementatie en in juli hopen we live te gaan met I-Fresh.’

 

 

 

 

 

 

 

27-05-2020