Actueel

het laatste nieuws over Q-cape

Q-cape vanzelfsprekend aanwezig op Bio-beurs

Op 17 en 18 januari 2018 vindt de jaarlijkse Bio-beurs in de Zwolse IJsselhallen plaats. Internationaal handelshuis Q-cape is vanzelfsprekend aanwezig op deze brede beursvloer. In onze stand presenteren we naast een kop koffie nieuwe ontwikkelingen binnen ons biologische aanbod.

Biologische oranje pompoenen uit Zuid-Afrika

Q-cape vermarkt al jaren voornamelijk biologische kwaliteitsproducten, zoals peen, ui, aardappelen en pompoenen. Begin februari arriveren de eerste oranje biologische pompoenen weer uit Zuid Afrika  Dankzij onze relatie met telers in Zuid-Afrika kunnen we dit gezonde en verantwoord geteelde natuurproduct nu ook in Nederland aanbieden.

Wat houdt de Bio-beurs in?

De Bio-beurs, met 250 standhouders, is een podium en ontmoetingsplek voor biologische boeren en tuinders, producenten en handelsbedrijven, retailers, horecaondernemers en kennisinstellingen. Naast een brede beursvloer zijn er diverse themapleinen, zoals een Food-, Ondernemers-, Streek- en Kennisplein. Zo kunt u deelnemen aan een inhoudelijk programma met workshops en presentaties.

Een persoonlijk verhaal vertellen

Q-cape neemt voor de vierde keer deel aan de Bio-beurs. Commercieel directeur Leo Stoker heeft de beurs als zeer positief ervaren: “Naast bestaande relaties hebben we veel nieuwe mensen ontmoet. Dat persoonlijke en informele contact met professionals uit de bio-sector werkt heel prettig om te laten zien wat we doen en wat we kunnen bieden”.

 

 

01-01-2018