Dichtbij de mensen,
dichtbij het product

Over Q-cape

Q-cape levert jaarrond de hoogste kwaliteit biologische pompoenen en zoete aardappelen aan de Europese retail, groothandel en catering. Ook verzorgen we desgewenst de verwerking en logistiek van zowel kleine als grote partijen.

Als Flevolands handelshuis hebben we ruime ervaring met verse producten en op basis van onze deskundigheid en leverbetrouwbaarheid zijn we onderscheidend in de voedselketen. We toetsen onze producten en processen aan de hand van actuele kwaliteitsprotocollen.

Daarom Zuid- Afrika

Zuid-Afrika is met haar vruchtbare bodem en zonnige klimaat een prachtig gebied om groenten te telen. Vergeleken met Europa heeft Zuid-Afrika bovendien een omgekeerd teeltseizoen. De beschikbaarheid van verse biologische producten vult daarmee de periodes dat het aan Europese aanbod ontbreekt.

Trots op onze telers

We zijn trots op onze biologische telers en zien het als uitdaging om ons samen met hen te kunnen onderscheiden met producten van topkwaliteit. Duurzame relaties vinden wij bovendien belangrijker dan korte-termijn-winst. Door de intensieve begeleiding van een vaste groep professionele telers, houden we maximale grip op smaak, kwaliteit en volume. Voor de Europese groothandel, retail en catering zijn wij daardoor een waardevolle partner.